2021. aug 26.

John Legend és Chrissy Teigen 16,8 millió dollárért adják el Beverly Hills-i kastélyukat!

írta: Raymond Józsa
John Legend és Chrissy Teigen 16,8 millió dollárért adják el Beverly Hills-i kastélyukat!

John Legend és Chrissy Teigen 16,8 millió dollárért adják el Beverly Hills-i kastélyukat!

A házaspár a 7 hálószobás ingatlant először 23,95 millió dollárért hirdette meg tavaly augusztusban.
Majdnem egy évvel a piacra dobás után John Legend és Chrissy Teigen végre vevőre talált, és 16,8 millió dollárért adta el a 7 hálószobás kúriát, amely korábban Rihanna tulajdonában állt.

1_29.jpgA modern, 770 m2-es házat a Los Angeles-i Desiderata Design cég újította fel, és a tervezésbe beépítették Teigen délkelet-ázsiai örökségét is.

Letisztult, modern fekete külsővel, valamint földes tónusú belső terekkel és gazdag díszítéssel rendelkezik, beleértve a Thaiföldről behozott egyedi készítésű, kézzel faragott fa mennyezetet és a tölgyfa padlót is.

5_30.jpg

9_9.jpg

A nyitott koncepcióval rendelkező fő emelet napfényes nappalival büszkélkedhet, amelyet padlótól a mennyezetig terjedő kandalló ékesít.

18-1.jpgMegtalálható benne továbbá egy hatalmas márványszigettel felszerelt konyha, ahol Teigen többször is filmezte magát és gyerekeit főzés közben, egy 33 méter belmagasságú szalon, ahol Legend gyakran zongorázott, egy gardróbszoba, egy edzőterem, egy ultramodern moziszoba, valamint a fő lakosztály is, amely réz-beton kandallóval és erkéllyel rendelkezik, amiről elképesztő kilátás nyílik egész Los Angeles-re.

4_34.jpg

3_31.jpg

7_15.jpg

6_20.jpgA kertben egy sósvízű medence, egy jakuzzi és egy fatüzelésű kemence is helyet kapott. 
14_1.jpg

8_13.jpgLegend és felesége már be is költözött új, közel 1000 m2-es, Beverly Hills-is házukba, amelyet 17,5 millió dollárért vásároltak.

Szólj hozzá

hírességek