2021. aug 05.

Létezik jó, jobb, és a LEGJOBB! Egyedi ingatlan eladó!

írta: Raymond Józsa
Létezik jó, jobb, és a LEGJOBB! Egyedi ingatlan eladó!

III. kerület, Kossuth Lajos üdülőpart

Létezik jó, jobb, és a LEGJOBB!
Hamisítatlan budai környezet, tiszta levegő, panorámás kilátás, és luxus!

Egy panorámás és egyedi ingatlanban élni kiváltság és presztízs!
Aki csak a legjobbal éri be, annak ajánlom ezt az ingatlant.

Saját stég, saját hajótároló, és gyönyörű panoráma tartozik ehhez az egyedi vízparti otthonhoz, ami Budapesten kuriózum!

A Duna-parti elhelyezkedés, a csodás panoráma, ami örökké az Öné, és a luxus mindig is csábítóak voltak az ingatlanpiacon. Budapesten nincs még egy ilyen kitűnő adottságokkal rendelkező eladó ingatlan!

Ha Ön az exkluzív, egyedi lehetőségek szerelmese, akkor ez a hirdetés Önnek szól!

Kiváló üzleti lehetőség is egyben! Az 1200 m2-es otthon elegáns belső terei egy királyi estély, vagy szálloda hangulatát idézhetik elő!

Aki befektetésben gondolkodik, annak érdemes megnéznie a benne rejlő lehetőségeket. Kiválóan alkalmas nagykövetségi rezidenciának, cégközpontnak, luxus szálláshelynek.

Miért is?
✓ MEDENCE
✓ HAJÓTÁROLÓ
✓ KIVÁLÓ BEFEKTETÉS- BIZTOSÍTHATJA A NYUGDÍJAS ÉVEIT
✓ 3 BEÁLLÓS GARÁZS
✓ PANORÁMA
✓ KIVÁLÓ ALAPRAJZ
✓ BOROZÓ
✓ KÖRBEJÁRHATÓ
✓ ERKÉLY
✓ 60 M2 TERASZ
✓ FRISS LEVEGŐ
✓ 5 FÜRDŐSZOBA
✓ 8 SZOBA
✓ 3 SZINT

A 8 szobás családi ház mindhárom szintjéről dunai panorámát csodálhatunk. A rendezett, 2000 m2-es udvar lehetőséget ad különféle kialakításokra, események megszervezésére egy idilli környezetben. Akár egy teniszpálya is kialakítható rajta. Az erkélyről, és a teraszról is csodás kilátás tárul elénk. A festői környezetben lévő Duna-parti ingatlanon egészen különleges, már-már királyi, fenséges elemeket is felfedezhetünk. A külső alapján nem mondanánk meg, hogy a belső terek ennyire előkelőek.

Az egyedi körpanorámával bíró, különleges ház kialakítása során a fő szempont a minőség, és a technológia volt.Mindenhol beépített bútorok vannak, és három rétegben üvegezett panoráma toló-nyílászárók kerültek beépítésre. Az épület biztonságát külső kamera- és távfelügyeletre bekötött riasztórendszer biztosítja. A nagy teraszok lehetőséget nyújtanak a kellemes időtöltésre barátokkal, családtagokkal.
Az ingatlan bruttó területe 1200 m2.

A háznak nagy úszómedencéje van, valamint fitness terme, borozója, és hajótárolója.

Medence szint:
Kényelmes méretű garázshely, medence, kazánház, mosókonyha, tároló, előszoba, borozó, hajótároló.

I. emelet:
Hatalmas, panorámás hálószoba, tágas, végig üvegfalú nappali 35 m2-es terasszal, fürdőszoba, valamint tágas, panorámás konyha.

II. emelet:
2 panorámás hálószoba + 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, 24.5 m2-es panorámás terasz, melyre 2 hálószobából ki lehet lépni.

A hajók szerelmesei pedig akár saját hajójukat is minden nap szemügyre vehetik új otthonuk teraszáról, vagy a saját hajótárolójukban.

Környék:
Évek óta az egyik legkedveltebb része a kerületnek a Római-part. Nem véletlen, hiszen jobbnál jobb lakóparkok között válogathatunk, és a Duna-parti sétány mindössze pár lépés. A nem mindennapi hangulat, a kellemes éttermek, a szabadidős sportok megannyi lehetősége – az evezéstől a futáson, és a tornán át a kerékpározásig -, az erre zajló folyamatos építkezések, valamint közterületi fejlesztések mind okot adnak arra, hogy az ember itt akarjon otthont teremteni.

Ajánlom mindenkinek, aki hosszú távú, biztonságos befektetésben gondolkodik, és fontos számára a zöld övezet.

----Garantáltan tökéletes vétel, ha egy ilyen otthonban, vagy befektetésben gondolkodik egy csodás környéken. További számtalan lehetőség rejlik benne. Amennyiben felkeltette érdeklődését a végtelen lehetőségek tárháza, nincs más teendője, hívjon bizalommal! Jöjjön, nézze meg! Öné lehet az egyetlen ilyen adottságokkal rendelkező ingatlan a legkedvezőbb áron Budapesten!——

Szólj hozzá

eladó