2021. dec 31.

Karácsonyi díszek, amelyek csökkenthetik otthonod eladásának esélyét

írta: Raymond Józsa
Karácsonyi díszek, amelyek csökkenthetik otthonod eladásának esélyét

Karácsonyi díszek, amelyek csökkenthetik otthonod eladásának esélyét

Bár egy kis ünnepi hangulat soha nem ártott még egy ingatlan eladásnak sem, mégis érdemes figyelni arra, hogy milyen díszeket helyezünk ki otthonunkban.

Most összegyűjtöttem, hogy melyek azok, amikkel jobb, ha óvatosan bánunk.

SZÍNES, VILLOGÓ FÉNYEK
A LED-es, világító díszek vonzóbbá tehetik otthonodat ebben a sötét évszakban, de nem mindegy, hogy milyet választunk belőlük. Nem mindenki szereti a színes, villogó fényeket, ezért érdemes a kifinomultabb, fehér fényűt előnyben részesíteni, ami egy semlegesebb, esztétikusabb megjelenést fog kölcsönözni.

ELTÚLZOTT KÜLSŐ DEKORÁCIÓ
A hatalmas felfújható rénszarvasoknak sajnos idén menniük kell, ha ingatlan eladáson gondolkodsz.
Továbbá érdemes kerülni az óriás gömböket és a túlságosan is feltűnő dekort, helyette díszíts visszafogottabb, elegánsabb ajtókoszorúval, vagy borostyánnal.

A TERMÉSZETES FÉNYT KIZÁRÓ ABLAKDÍSZEK
A meghitt hangulatú ablakpárkányok ugyan remekül néznek ki, de, ha az összes ablakot eltakarják, otthonod sötétnek fog tűnni. A természetes fény elengedhetetlen a sikeres eladáshoz, ezért ügyelj arra, hogy a díszítés ne akadályozza meg annak bejutását!

ZAVARÓ DÍSZEK A SZOMSZÉD OTTHONÁBAN
Sajnos nemcsak a saját dekoráció riaszthatja el a vásárlókat, hanem a szomszédoké is. Ha az érdeklődő a szomszédban hangos, vagy harsány dekorációkat lát, az bizony eltántoríthatja a vásárlástól.
Amennyiben jól ismered a szomszédokat, tudasd velük, hogy az ünnepi időszakban próbálod eladni otthonodat, és kérd meg őket, hogy legyenek figyelemmel a potenciális vevőkre.

Ezek lennének azok a tippek, amelyeket betratva Karácsony idejére sem kell felfüggesztened ingatlanod hirdetését.

Szólj hozzá

ingatlan