2022. jan 10.

Lakberendezési trendek, amelyekre érdemes figyelni 2022-ben

írta: Raymond Józsa
Lakberendezési trendek, amelyekre érdemes figyelni 2022-ben

Lakberendezési trendek, amelyekre érdemes figyelni 2022-ben

A járvány berobbanása óta nemcsak többen költöznek nagyobb, távolabbi otthonokba, hanem egyre többen átalakítják belsejüket is, saját személyes szentélyeikké változtatják azokat.

Íme néhány ötlet, hogy hogyan tudják az eladók ezeket a változásokat előnyükre fordítani:

Mutasd be az ingatlan kényelmét és sokoldalúságát a következő nyílt napon!
Általában az új stílust követő otthonok semleges bútorokkal és dekorációval rendelkeznek, melyek nem igazán szembetűnőek, ezért helyette annak kényelmét és sokoldalúságát érdemes kiemelni.

Pl.: Említsd meg, hogy a nappalit könnyen hangultos olvasószobává, a vendégszobát pedig edzőteremmé alakíthatják a leendő tulajdonosok.

Ne felejtsd el a külső adottságokat sem!
Manapság az emberek tudni akarják, hogy nem kell messze utazniuk otthonról, hogy élvezhessék kedvenc tevékenységeiket. Ha az ingatlan udvarral rendelkezik, érdemes a legtöbbet kihozni belőle.

Pl.: Helyezz ki nyugágyakat a medence közelébe, vagy húzz ki egy teniszhálót, esetleg állíts fel egy kosárpalánkot, amennyiben van rá lehetőséged!

Ezáltal az új tulajdonos látni fogja, hogy az udvar mennyi lehetőséget hordoz magában.

2_38.jpgFrissítse fel az ingatlant egy tisztasági festéssel!
Mint mindig, egy friss festékréteg felkenése új életet adhat otthonodnak.
Ha ez a friss szín ráadásul a zöld valamelyeik árnyalata, akkor nagyobb eséllyel fogod vonzani azokat az érdeklődőket, akik számára fontos a nyugalom új otthonuk kiválasztásakor.
(Lássuk be, a legtöbb ember számára az egyik alapfeltétel!)

Továbbá a fal színén kívül érdemes a kiegészítők, illetve akár nagyobb bútordarabok beszerzésénél is előnyben részesíteni a zöld színt, mely garantáltan megadja az ingatlan nyugodt, üde, naprakész hangultát.

zold.jpg

zold2.jpg

Ezekkel az apróságokkal biztosan nagyobb lesz az érdeklődés eladó ingatlanod után, ezért érdemes mindenképp megfogadni őket!

Szólj hozzá

ingatlan