2021. aug 05.

Egyedi lehetőség Újpesten!

írta: Raymond Józsa
Egyedi lehetőség Újpesten!

IV. kerület, Pozsonyi utca

Egyedi lehetőség Újpesten! Csak igényeseknek, és azoknak, akik különleges elképzeléssel rendelkeznek, hogy milyen otthonban szeretnének élni!

Kiváló lehetőség, ha olyan otthont keres a IV. kerületben, amelybe azonnal beköltözhet, és nem akar a költséges és időigényes felújítással bajlódni.

Itt a nagyszerű lehetőség! Minden közel van, ami lényeges.

Miért is?
✓ KIVÁLÓ BEFEKTETÉS- BEBIZTOSÍTHATJA A NYUGDÍJAS ÉVEIT
✓ KIVÁLÓ ALAPRAJZ
✓ KÖRBEJÁRHATÓ
✓ PINCE
✓ ELEGÁNS NAPPALI
✓ ABLAKOS KONYHA
✓ VILÁGOS
✓ CSALÁDOKNAK IS KÉNYELMES ÉS KIVÁLÓ OTTHON

Eladó Újpest központ közvetlen közelében elhelyezkedő, szélső, 1,5 szobás, távfűtéses panellakás. A konyhába a természetes fény bejutását ablak biztosítja. Fekvéséből adódóan napkeltétől napnyugtáig szép világos az ingatlan. Mindkettő szobája külön közelíthető meg

Az ingatlan kellemes és otthonos hangulatú.
A tető néhány éve teljes felújításon esett át.

Minden szolgáltatás és intézmény megtalálható a közelben, amire a mindennapokban szükség lehet.
Közlekedés szempontjából is kiváló helyen található: a ház bejáratától pár lépésre számos buszjárat indul. 15 perc sétára található Újpest központ, ahonnan a 3-as metró, villamosok, és buszok egyaránt elérhetőek.

Ajánlom mindenkinek, aki biztonságos, hosszú távú anyagi forrásban gondolkodik és, aki számára fontos a zöld övezet. Kiváló lehetőség saját részre vagy befektetésre!

——Garantáltan tökéletes vétel, ha egy ilyen otthonban, vagy befektetésben gondolkodik! Ha szeretné ezt az értékálló ingatlant igazán kedvező áron megvásárolni, akkor nincs más dolga, mint felhívni!——

Szólj hozzá

eladó