2021. aug 05.

Ócsán egyedi otthon eladó!

írta: Raymond Józsa
Ócsán egyedi otthon eladó!

Ócsa, Diófa utca

Nyugodt, békés családi élet természetközeli helyen nagycsaládnak, vagy akár két generációnak!
Kizárólagos megbízás, előre egyeztetett időpontban megtekinthető!

Mire a hirdetés végére ér, tudni fogja, hogy ez a legjobb vétel, ha családi házban szeretne élni. Kiváló lehetőség, amit az ingatlan ára is bizonyít, ugyanis az értéke csak növekedni fog!

A bezártság már egy éve hol lazább, hol szigorúbb, azonban sok lakástulajdonost elgondolkodtatott, hogy váltson, ezért ez az ingatlan kitűnő célpont azoknak a családoknak, akik nyugodt, csendes környezetre vágynak jó közlekedés mellett.

Miért is?
✓ 866 M2 TELEK
✓ KIVÁLÓ ÜZLETI LEHETŐSÉG, IDE ÉRDEMES BEFEKTETNI
✓ KIVÁLÓ ALAPRAJZ
✓ KÖNNYEN KIALAKÍTHATÓ AKÁR 2 KÜLÖN LAKRÉSZ IS
✓ FRISS LEVEGŐ
✓ 3 SZOBA
✓ 31 M2 TERASZ
✓ 100 M2-ES VILÁGOS, FÉLSZUTERÉN PINCE

Budapesttől 20 percre, Tájvédelmi körzet közelében, Ócsa település központjában, egy csendes, aszfaltozott utcában eladó ez a családi ház. Az ingatlanban jelenleg 3 szoba, egy konyha és egy tágas nappali van, azonban könnyedén kialakítható 4 külön nyíló szoba is. Az ingatlan - ahogy láthatja a fotókon- felújítandó, így a saját ízlésére tudja formálni. A nappali utcafronti oldala végig ablakos, ezáltal egyedi hangulatot idéz. A ház könnyűszerkezetből lett építve, betonyp lapokból és vas szerkezetből.
A félszuterén pinceszint 100 m2-es, ezért számos lehetőség rejlik benne.
Az udvaron fúrt kút és 2 db kerti csap található, a hátsó végébe pedig egy kisebb erdő lett telepítve.

Az alaprajzon is láthatja, hogy az elosztása kiváló, hiszen mind a két irányból nyílik egy-egy bejárat, így könnyedén kialakíthat belőle kettő külön ingatlant is.
Kiváló lehetőség saját részre is, ugyanis a későbbiekben fel tudja venni a vissza nem térítendő támogatást felújításra, illetve az adottságait tekintve befektetésnek is tökéletes.

Ha a rohanó hétköznapok után a nyugalom szigetére vágyik, itt garantáltan megtalálja a kikapcsolódást és a békét!

Ajánlom mindenkinek, aki biztonságos, hosszú távú anyagi forrásban gondolkodik, és, aki számára fontos a zöld övezet.
A tömegközlekedés kiváló, volánbusz a Népligetig, vonat pedig a Nyugati pályaudvarig adott. A buszmegálló a háztól 3 percre, a vonatállomás pedig 10 percre található. Az M5-ös autópályán keresztül 10-12 perc alatt elérhető Budapest határa.
A városban bölcsőde, két óvoda, általános iskola és gimnázium is van.

----Garantáltan tökéletes vétel, ha hasonló otthonban, vagy befektetésben gondolkodik ilyen csodás környéken, hiszen számtalan lehetőség rejlik benne! Amennyiben szeretné ezt az értékálló, egyik legjobb adottságokkal rendelkező ingatlant a legkedvezőbb áron megvásárolni, akkor nincs más dolga, hívjon fel és jöjjön, nézze meg—

Szólj hozzá

eladó