2021. aug 24.

Egyedi lehetőség a Múzeum körúton!

írta: Raymond Józsa
Egyedi lehetőség a Múzeum körúton!

VIII. kerület, Múzeum körút

Igazi ritkaság az ingatlanpiacon!

Jó elosztás és kiváló elhelyezkedés: ez a kulcs a nagy lehetőségeket kínáló lakásokhoz!
A főváros szíve a kiváló elhelyezkedésének köszönheti népszerűségét. Nem csak a Duna-parti szakasza, hanem a központibb része miatt is szeretik az emberek. Mindez kedvezőbb tömegközlekedési és szórakozási lehetőségeket nyújthat és felértékeli az itteni ingatlanokat.

Presztízs értékű otthont vagy befektetést szeretne?
Akkor ez az Ön lakása, mivel 2 lakássá van alakítva ez az ingatlan!

Garantált évi 5-6%-os éves hozam, hosszú távú kiadásból!
Hívjon még ma, ne maradjon le erről a kihagyhatatlan vételről!

Miért pont ez az ingatlan?
✓ AIRBNB ENGEDÉLLYEL RENDELKEZIK
✓ 2 LAKÁSSÁ VAN ALAKÍTVA
✓ BÚTOROZOTT
✓ KIVÁLÓ ALAPRAJZ
✓ REMEK LOKÁCIÓ- Magyar Nemzeti Múzeum szomszédságában
✓ CSENDES KÖRNYÉK

Lakás 1: 55 m2 (konyha, nappali, galéria, hálószoba, fürdőszoba)
Lakás 2: 33 m2 (konyha, nappali, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba)

Nincs más dolga, mint kiadni!

Hossztávú kiadásnál legrosszabb esetben is a havi bérleti díj 150 ezer forint/lakás/hó – így a hozam: 5-6%/év.

Az Astoriánál, a Károlyi kert és a Magyar Nemzeti Múzeum szomszédságában, a Múzeum körúton egy patinás, gyönyörű házban eladó egy magas emeleti, udvarra néző, cirkó fűtéses, 2 lakásos, csendes, felújított ingatlan. Az egyik ingatlanban 2 külön nyíló hálószoba, fürdőszoba és konyha található. A második ingatlanban egy nagy amerikai konyhás nappali, galéria, hálószoba és fürdőszoba található. A bútorok a vételár részét képezik.

A társasház állapota:
Az 1900-ben épült 3 emeletes, eklektikus építési stílusú ház, rendezett udvarral és lakóközösséggel rendelkezik.


Környék:
Pár percre található a Váci utca Budapest leghíresebb bevásárló övezete. Minden bevásárlási lehetőség megtalálható, 6 percre a Központi Vásárcsarnok. 7 percre a Duna part, pár lépésre a Zsinagóga. A közeli Károlyi-kert egyébként a főváros legrégebbi, ebben a minőségében megmaradt közparkja. Eredetileg – nem meglepő módon – a Károlyi-palota magánkertje volt, 1932 óta működik nyilvános parkként. Népszerű nem csak a környékbeli családok, kisgyermekesek, hanem a közeli egyetemek tanulói körében is. Szépen rendben tartott park ivókúttal, illemhellyel. Itt található az ország egyik legidősebb fehér eperfája is. Csak egy ugrásra van a Ferenciek tere, a 3-as metró, a 2-es metró az Astoriánál mind gyorsan elérhető. Ezenkívül több busz és villamos megálló is könnyíti a mindennapokat.

Ajánlom:
Mindenkinek, aki biztonságos, hosszú távú anyagi forrásban gondolkodik és fontos számára a zöld övezet. Kiváló lehetősé hosszú illetve, rövid távú kiadásra!

Ha Ön ilyen lakás vásárlásában gondolkodik, hívjon és tekintse meg az ingatlant!
Garantáltan nagyszerű választás egyedülállóknak vagy pároknak, akik az egyik ingatlanban laknának, a másikat kiadnák, vagy mind a kettőt hosszú távú kiadásra vásárolnák meg. Magas hozamot biztosít Önnek havi szinten, ezt örömmel látja majd.

Jöjjön, tekintse meg a környék legkedvezőbb áru és alaprajzú ingatlanát, nehogy lemaradjon róla! Bármilyen kérdése van ingatlan vásárlással kapcsolatban, keressen elérhetőségeim bármelyikén!

Szólj hozzá

eladó