2021. aug 04.

Kiváló lehetőség A XVIII. kerületben!

írta: Raymond Józsa
Kiváló lehetőség A XVIII. kerületben!

Ungvár utca

Amire a hirdetés végére ér, tudni fogja, hogy ez a legjobb vétel, ha ezen környéken szeretne élni, vagy befektetni! Kiváló üzleti lehetőség is egyaránt, hiszen akár 2 külön lakrészt is ki tud alakítani. Ezt nem utolsó sorban az ára is tükrözi, ugyanis az ingatlan értéke csak növekedni fog!

A bezártság már egy éve hol lazább, hol szigorúbb, ez pedig sok lakástulajdonost elgondolkodtat a váltáson. Ez az ingatlan kitűnő célpont azoknak a családoknak, akik nyugodt, csendes környezetre vágynak jó közlekedés mellett.

Miért is?
 UDVARI KOCSIBEÁLLÓ
 KIVÁLÓ ÜZLETI LEHETŐSÉG, IDE ÉRDEMES BEFEKTETNI
 KIVÁLÓ ALAPRAJZ – több átalakítási tervet is láthat
 KÖNNYEN KIALAKÍTHATÓ AKÁR 2 KÜLÖN LAKRÉSZ IS
 FRISS LEVEGŐ
 AKÁR 3 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBA IS KIALAKÍTHATÓ
 KAMRA
 7-8%-OS ÉVES HOZAM

A XVIII. kerületben, egy csendes, aszfaltozott utcában, eladó egy 6 lakásos társasház emeletén ez az 54 m2-es (tulajdoni lapon 50 m2), gázkonvektoros, kiváló elosztású, világos, utcára néző ingatlan.

Jelenleg 2 szoba és egy konyha van kialakítva, azonban könnyedén átalakítható 3 külön nyíló szobásra is. Ha figyelmesen megnézi az átalakítási terveket, láthatja, mennyi lehetőség rejlik benne. Akár 2 külön ingatlant is kialakíthat, egyiket saját részre, a másikat pedig kiadásra. Az ingatlan felújítandó, így teljes mértékben saját ízlése szerint tudja alakítani.

Az alaprajzon is láthatja, hogy az elosztása kiváló, adottságai tökéletesek, a rendezett udvar és az autóbeálló pedig csak hab a tortán! Garantáltan ez a legjobb vétel a környéken!

Összegezve: kiváló lehetőség saját részre is- hiszen a vissza nem térítendő támogatást a későbbiekben fel tudja venni a felújításra-, illetve adottságait tekintve befektetésnek egyaránt!

Ha a rohanó hétköznapok után a nyugalom szigetére vágyik, itt biztosan megleli a kikapcsolódást és a békét!

----Garantáltan tökéletes vétel, ha egy ilyen otthonban vagy befektetésben gondolkodik! Amennyiben szeretne értékálló ingatlant vásárolni, nincs más dolga, mint felhívni, és személyesen is megtekinteni ezt az egyik legjobb adottságokkal és legkedvezőbb árral rendelkező ingatlant!—

Szólj hozzá

eladó