2021. jún 22.

5+1 hálószobai fejlesztés, amely elősegíti az otthonod gyorsabb és drágább eladását

írta: Raymond Józsa
5+1 hálószobai fejlesztés, amely elősegíti az otthonod gyorsabb és drágább eladását

kep_masolata_1.jpg

5+1 hálószobai fejlesztés, amely elősegíti az otthonod gyorsabb és drágább eladását


A mai vásárlók minden eddiginél jobban vágynak arra, hogy luxus lakosztályuk legyen. A világjárvány előtt az emberek nem törődtek ilyen szinten a hálószobával, ám most hatalmas szükségük van egy békét és nyugalmat árasztó helyre.
Íme 6 tipp, amivel megteremtheted a tökéletes hálószobát:


1. Újítsd meg a világítást!
Bármely hely - beleértve a hálószobát is - felújításának legjobb módja az, ha új izzókat és lámpatesteket vásárolunk. A LED lámpák éles, fehér fénye elősegíti, hogy a helyiség világosabbnak érződjön, az izzók pedig energiatakarékosabbak, mint a szokásosak. A ragyogó fehér fény még abban is segíthet, hogy a szoba nagyobbnak tűnjön.


2. Rendszerezd a szekrényeidet!
Ki ne szeretne több helyet szekrényeiben? Ennek legjobb módja valamilyen rendszerező beszerzése, mellyel nemcsak helyet nyerhetsz, hanem sokkal rendezettebben, és átláthatóbban is tudod tartani ruháidat, holmijaidat.


3. Újítsd fel bútoraidat!
Az elavult bútorok az egész teret régiesnek hattatják, azonban egy új fejtámla, vagy komód megváltoztathatja a szoba esztétikáját. Minden hálószoba fókuszpontja az ágy, ezért az ágynemű és a párnák összehangolása pozitív változást hozhat az első benyomásban. Végül ne felejtsd el eltávolítani a személyes tárgyaidat, hogy az érdeklődők jobban el tudják képzelni magukat az ingatlanban!


4. Kerüld a harsány, élénk színeket!
Lehet, hogy imádod az okkersárga és az élénk pink színeket, de a hálószobában ezek nem feltétlenül vonzzák a vásárlók többségét. Eladás előtt feltétlenül semlegesítsd a színeket, különösen a gyerekszobában, mert nyiván te sem szeretnéd, hogy egy ilyen apróság miatt ússzon el az üzlet!


5. Alakíts ki egy dolgozósarkot!
Az otthoni iroda iránti igény a jelenlegi helyzetben egyre nagyobb, ezért érdemes megfontolni a tartalék hálószobák, vendégszobák és egyéb használaton kívüli helyek otthoni irodaként történő berendezését, hogy megmutasd a vásárlóknak, hogyan tudnák megoldani az otthoni munkavégzést. Létrehozhatsz egy kis edzőtermet is, hogy még jobban felkeltsd a vásárlók érdeklődését!


+1 Dobd fel a fürdőszobát!
A fő fürdőszoba minden ház egyik legfontosabb pontja, ezért mindenképp győződj meg arról, hogy fürdőszobád tiszta és letisztult!

Szólj hozzá

ingatlan