2021. dec 29.

Újévi dekorációs ötletek

írta: Raymond Józsa
Újévi dekorációs ötletek

Újévi dekorációs ötletek

Az Újév egy izgalmas ünnep, amikor a barátok és a család összegyűlik, hogy emlékezzenek az elmúlt évre, és megünnepeljék az újat.
Most összegyűjtöttem azokat a dekorációs ötleteket, amelyekkel te is igazán ünnepi hangulatot tudsz teremteni otthonodban.

Díszíts órákkal!

Az óra az idő múlásának és mérésének fő eszköze, nem mellesleg pedig tökéletes szimbólum egy újévi partihoz. Remekül mutat asztaldíszként és dekorációként egyaránt!

new-years-eve-gold-table-decor-with-countdown-clock-via-pizzazzerie.jpgÚjévi számok

A parti dekorációja a látványról szól, ám néha Újévkor is kialszanak a fények.
Fűszerezd ünnepi dekorációdat azzal, hogy sötétben világító számmatricákat ragasztasz a lufikra, szalagokra, asztali díszekre, vagy egyéb dekortárgyaidra!
Éjfélkor kapcsoljátok le a villanyt, hogy minden életre kelhessen!

ujev_szam.jpgFuturisztikus újév

A Szilveszter tökéletes alkalom arra, hogy reménnyel és izgalommal tekintsünk a jövőbe. Ezt használhatod akár a buli témájának kiindulópontjaként is.
A világűr szimbolikáját gyakran használják futurisztikus bulikon. Egy ezt ábrázoló asztalterítővel tökéletesen megteremtheted a hangulatot, pláne, ha azt fényes, ezüst papírtermékekkel és léggömbökkel párosítod.

galaxis.jpgA jövő előrejelzése

Ez a szórakoztató ötlet szintén fantasztikus dekorációként szolgál. Helyezz kristálygömböket az asztalra úgy, hogy minden főnek jusson egy, és tegyél melléjük 1-1 tollat, illetve papírt is!
Kérd meg a vendégeket, hogy jósoljanak a jövő évről a gömbök segítségével, majd írják le azokat!
Igazán szuper, szórakoztató közös élmény lesz, amit garantáltan senki nem fog elfelejteni, főleg, ha valamelyikük jóslata bejön!

varazsgomb.jpgMotivációs jegyzetek

Ragassz fel motivációs üzeneteket a falakra, hűtőre, vagy a bútorokra! Ezek lehetnek inspiráló idézetek, vagy jókívánságok, amelyek segítik a vendégeket abban, hogy elérjék céljaikat.

Glitter és arany

A csillogás, fények és glitterek elengedhetetlen kellékei egy igazán ütős összejövetelnek. Szilveszterkor nyugodtan ess túlzásba, és merd őket akár együtt is használni! Kombináld az arany és ezüst léggömböket, amikből akár lufifalat, vagy bejáratot is készíthetsz.

lufikapu.jpegEgyszerű dekorációk

Végül ne hagyd figyelmen kívül a kevésbé feltűnő dekorációkat, amelyek minden alkalomhoz ünnepi megjelenést kölcsönöznek.
Vedd elő a legszebb étkészletedet, és pakold meg az asztalt mindenféle finomsággal!
A vendégek biztosan imádni fogják ezt az ”egyszerű, de nagyszerű” megoldást is!

Jó szórakozást hozzá!

Ami pedi a legfontosabb: érezd jól magad szeretteiddel, és várjátok együtt a 2022-es évet szereteben, békességben és boldogságban!

Szólj hozzá

ingatlan