2021. dec 14.

Tyra Banks 7,9 millió dollárért árulja otthonát!

írta: Raymond Józsa
Tyra Banks 7,9 millió dollárért árulja otthonát!

Tyra Banks 7,9 millió dollárért árulja otthonát!

A modell három éve birtokolja az 5 hálószobás, 6 fürdőszobás luxusingatlant, melyet közel 7 millió dollárért vásárolt.

3_14.JPG

A feltűnő, 560 m2-es, modern szerkezetű rezidenciában kívül-belül a fehér szín uralkodik, de a beépített fa szekrények, lépcsők, valamint a széles deszka parketta is természetes tónusokat hoz a térbe.

11_2.jpg

2_10.JPG

6_24.jpg

5_35.jpgTöbb hálószobja is erkélyes, csakúgy, mint az elsődleges lakosztály fürdőszobája, amelyben két mosdó, egy kád és egy nagy zuhanyzó is található.

9_11.jpgA hálószobákon túl az ingatlanban kialakítást kapott egy iroda, egy edzőterem, filmestekre pedig egy hatlmas vetítővászonnal felszerelt médiaszoba is.

10_4.jpgA rejtett zsebajtóknak köszönhetően - amelyek az emeleten és a földszinten is a szabadba vezetnek - rengeteg napfény jut be minden helyiségbe.

8_16.jpgA hátsó udvarban található egy feszített víztükrű medence és egy szabadtéri étkező, a lenyűgöző, 360 fokos kilátást nyújtó tetőtéri fedélzeten pedig egy szabadtéri konyha, egy nagy pezsgőfürdő, valamint egy tűzrakóhely is.

12_3.jpg

14_3.jpg

15_2.jpg

13_2.jpg

Kiváló választás lehet azoknak a vásárlóknak, akik a tiszta, minimálista stílus szerelmesi, vagy azoknak, akik üres vásznat szeretnének díszíteni.

Szólj hozzá

hírességek