2021. aug 27.

Pamela Anderson 11,8 millió dollárért adta el Malibui otthonát!

írta: Raymond Józsa
Pamela Anderson 11,8 millió dollárért adta el Malibui otthonát!

Pamela Anderson 11,8 millió dollárért adta el Malibui otthonát!

Úgy tűnik, Pamela Anderson hivatalosan is búcsút mond Kalifornia strandjainak! 21 év után a modell-színésznő 11,8 millió dollárért adta el Malibui otthonát, és férjével, Dan Hayhurst-tel Vancouver-be költöztek.
1_28.jpgAnderson teljesen átalakította az ingatlant, miután 2000-ben megvásárolta. Tisztelegve Malibu természeti szépségei előtt, minden helyiségbe fenntartható forrásból származó burkolatokat választott.

A rezidencia egy közel 600 m2-es területen található, amely egy főházzal, egy vendégházzal, medencével, jakuzzival, veteményeskerttel, valamint tűzrakóhellyel rendelkezik, továbbá hozzáférést biztosít a Malibu Beach privát strandjához is.

2_34.jpg

3_30.jpg

6_19.jpgAnderson és Hayhurst az elmúlt év nagy részét egy Vancouver-szigeti ingatlanban töltötték, amely egykor Pamela nagymamájához tartozott, továbbá szülei is itt tartották az esküvőjüket.
"Itt az ideje, hogy visszatérjek a gyökereimhez. Most újra itt építem az életemet, ahol minden kezdődött. Vad menet volt, most viszont teljes lett a kör." - mondta Anderson.

4_33.jpg

5_29.jpg

Szólj hozzá

hírességek