2021. aug 12.

7 ötlet kis konyhák berendezésére

írta: Raymond Józsa
7 ötlet kis konyhák berendezésére

7 ötlet kis konyhák berendezésére

Az, hogy otthonod kis konyhával rendelkezik, még nem jelenti azt, hogy ez megnehezíti a berendezését. Most ennek bizonyítására összegyűjtöttem 7 tippet, amelyeket alkalmazva még a legkisebb konyha is otthonos és praktikus lesz.

1. Nyitott polcok/polcrendszerek
Válassz nyitott polcokat szekrények helyett, és konyhád máris tágasabbak fog tűnni!
1_18.jpg2. Játssz a színekkel!
A két különböző színűre festett fal kontrasztja annyira magára vonzza a tekintetet, hogy ezáltal kevésbé fog érződni a szoba mérete. Minél eltérőbb színeket használsz, a hatás annál erősebb lesz!
2_20.jpg3. A minimalizmus modern!
A letisztult, elegáns bútorok mérettől függetlenül minden konyhában jól mutatnak. Berendezéskor válassz te is minimalista bútorokat, és a siker garantált lesz!
3_20.jpg4. Színes, mintás csempék
A feltűnő csempék szintén magukra vonják a figyelmet, ezáltal elterelve azt a konyha méretéről. A fő fal egy részének, vagy sávjának lecsempézése tökéletes megoldás lehet arra, hogy feldobd a kisebb helyiségeket.
4_22.jpg5. Tükrös csempék
A tükrös csempék nemcsak a tekintetet vonzzák, hanem a fényt is visszaverik, ezáltal növelve a tér érzetét, és világossá téve a helyiséget.
5_19.jpg6. Multifunkciós berendezés
A munkalapok maximális kihasználása kulcsfontosságú egy apró konyhában. Egy egyszerre előkészítési felületként, mosogatóként és étkezőasztalként használható pult remek megoldást nyújt arra, hogy a legtöbbet kihozd a szoba adottságaiból.
6_13.jpg7. Tetőablakok
A tetőablakok egyszerre növelik meg a teret, és árasztják el a konyhát természetes fénnyel az egész nap folyamán. Monokróm bútorokkal párosítva garantáltan a letisztult és modern otthon érzetét keltik majd!

7_2.JPG

Szólj hozzá

lakás