2021. aug 09.

8 tipp, amellyel feldobhatod konyhádat! 2. rész

írta: Raymond Józsa
8 tipp, amellyel feldobhatod konyhádat! 2. rész

8 tipp, amellyel feldobhatod konyhádat! 2. rész

Ismét összeszedtem 8 ötletet, melyek segítségedre lehetnek, ha konyhád átalakításán, vagy felújításán gondolkodsz. Alkalmazásukkal garantált lesz a siker!

1. A függőlámpák remekül feldobhatják konyhádat, emellett pedig biztosítják a fényt a helyiség minden kis szegletében. Manapság már minden színben, méretben, és megjelenésben elérhetőek, úgyhogy garantáltan megtalálod te is a leginkább otthonodba illőt!
1_10.jpg2. Legyél kreatív a színekkel! Talán a rózsaszín konyha nem az első, ami eszedbe jut, amikor felújításon gondolkodsz, ám a melegebb árnyalatú, púderes színek nagyszerűen mutathatnak otthonod bármely helyiségében.
2_10.jpg3. Ne gondold túl! A minimalista konyha kialakítása továbbra is csúcskategóriásnak tűnhet, mindez az anyagok minőségében és a kiegyensúlyozott elrendezésben rejlik. A lineáris megvilágítás pedig tökéletesen kiemeli a központi sziget hosszú vonalát.
3.png4. Dobd fel a fából készült konyhát friss, fehér díszítéssel! A fehér szín mindennel nagyon jól passzol, és ez alól a fa sem kivétel.
4_11.jpg5. Keverd meg a szekrény megjelenését! A sima, letisztult munkalapok és szekrények durva nyers fával ütközve rusztikus hatást nyújtanak.
5_9.jpg6. Telepíts több funkciójú szigetet! Egyik oldalát tűzhellyel, a másikat pedig mosogatóval, vagy tárolóhelyekkel felszerelve nemcsak helyet takaríthatsz meg, hanem elképesztően modern megjelenést is elérhetsz.
6_7.jpg7. A LED-világítás szintén otthonod bármelyik helyiségének tökéletes kiegészítője lehet, hiszen alkalmazásával kiemelheted a helyiségek jelentősebb részeit.
7_7.jpg8. Használj divatos bortároló állványt a konyhai dekoráció részeként a borospince-hatás érdekében! Praktikus, modern és látványos egyszerre. Kell ennél több?

8_6.jpg

Szólj hozzá

lakás