2021. aug 07.

Lenyűgöző eladó/kiadó Brooklyn-i ingatlanok

írta: Raymond Józsa
Lenyűgöző eladó/kiadó Brooklyn-i ingatlanok

Lenyűgöző eladó/kiadó Brooklyn-i ingatlanok

1) A Park Slope lakónegyed szívében található ingatlant egy építészeti díjat nyert iroda tervezte, ez pedig kialakításában is megmutatkozik: elegáns konyhával, étkezővel és csodaszép japánkerttel rendelkezik. Úszó lépcső vezet az emeletre, amelyben médiaszoba és egy hálószobába lett kialakítva, míg a legfelső emeleten további két hálószoba található. Tetőterasza Manhattan-re nyújt csodálatos kilátást.

Ár: 6,88 millió dollár
Hálószobák: 4
Fürdőszobák: 4
Méret: 320 m2

2) A következő penthouse hatalmas előcsarnokkal, tágas terekkel és csúcsminőségű berendezéssel büszkélkedhet, valamint hihetetlen kilátást nyújt Manhattan-re és a New York-i kikötőre. A Quay Tower kényelmi szolgáltatásai ugyanolyan vonzóak, mint maga az ingatlan: a lakók tetőtéri társalgót, grillezőt, edzőtermet, gyermekközpontot, valamint zeneszobát is használhatnak.

Ár: 7,5 millió dollár
Hálószobák: 4
Fürdőszobák: 4
Méret: 264 m2

3) Wall Street-től Manhattan belvárosáig nyúló, lenyűgöző panoráma fogadja az érdeklődőket, amikor belépnek ebbe a duplex penthouse-ba, amely 20 m-es belmagassággal rendelkezik. Exkluzív lépcső köti össze a két szintet, a fő hálószobában pedig egy ablakos gardrób is kialakításra került. Az épület kényelmi szolgáltatásai közé tartozik egy nagy edzőterem szaunával és pezsgőfürdővel, egy jógaszoba, egy játszótérrel rendelkező gyermek-központ, valamint egy nyitott terasz is.

Ár: 10,23 millió dollár
Hálószobák: 4
Fürdőszobák: 4
Méret: 370 m2

4) A következő duplex tágas nappalival és előtérrel, valamint étkezővel rendelkezik. Szinte minden ablakból kilátás nyílik az East River-re, a Brooklyn hídra és Manhattan-re. Különösen figyelemre méltó a két gardróbbal rendelkező fő hálószoba és az edzőterem is. Az otthonhoz tartozik egy 70 m2-es terasz és egy több mint 3.500 palackos borospince is. Az épületben továbbá kerékpártároló, moziszoba, golf szimulátor és jógaszoba található.

Ár: 14,95 millió dollár
Hálószobák: 6
Fürdőszobák: 5
Méret: 770 m2

5) Néhány Brooklyn-i albérlet ugyanolyan vonzó, mint az eladó ingatlanok. Ez a 4 hálószobás apartman egy vadonatúj, díjnyertes építésziroda által tervezett épületben található, kényelmi felszereltsége pedig magába foglalja a kétszintes edzőtermet, az úszómedencét, a mozit, valamint az étkezővel felszerelt szabadtéri konyhát is. Minden ingatlana 10 m-es belmagassággal és hatalmas ablakokkal rendelkezik, melyekről akadálytalan kilátás tárul a városra..

Ár: 13.500 dollár/hónap
Hálószobák: 4
Fürdőszobák: 3
Méret: 165 m2

Szólj hozzá

ingatlan