2021. aug 05.

8 dekorációs ötlet a nappalidba

írta: Raymond Józsa
8 dekorációs ötlet a nappalidba

8 dekorációs ötlet a nappalidba

Ki ne vágyna igazi álomotthonra? Azonban az átépítés, vagy felújítás nem éppen pénztárcabarát megoldás, ezért összeszedtem 8 fantasztikus és megfizethető tippet arra, hogy hogyan alakítsd ki az ízlésedhez legközelebb álló nappalit. 

1. Ha otthonod viszonylag nagyobb belmagasságú, úgy remekül fest egy egészen a földtől a plafonig érő polcrendszer, vitrin, vagy könyvesszekrény. Nemcsak mondern megoldás, hanem rengeteg tárolóhelyet is biztosít holmijaid számára.
1_13.jpg2. Egy figyelemfelkeltő, modern csillár az egész nappalit fel tudja dobni. Nyugodtan válassz valami igazán egyedi, karakteres darabot, azonban figyelj arra, hogy színben és stílusban passzoljon a többi bútorhoz és kiegészítőhöz!
2.jpeg3. Dobd fel a szobát fémes kiegészítőkkel! A metálfényű díszek nem véletlenül jöttek divatba, hiszen remekül mutatnak még egy minimalista, letisztult otthonban is.
3_11.jpg4. A LED-világítás manapság nagyon közkedvelt, és ennek jó oka van: könnyen elérhető bárki számára, pénztárcabarát, elegendő fényt biztosít a szoba minden kis szegletében, ráadásul gyönyörűen megvilágíthatod vele legszebb bútorodat, vagy a szoba központi részét, esetleg egyik falát is.
4_13.jpg5. A hagyományos stílusú luxus nappali klasszikus falfestményekkel rendelkezik. Ha te is ilyen nappalira vágysz, szerezz be néhány képet, és akaszd őket a szoba központi falára! A választék rendkívül széles, úgyhogy csak rajtad múlik, hogy milyen irányba indulsz el.
9_4.jpg6. Indulj el egy szín irányába! Ha kiválasztottad a számodra legmegfelelőbbet, nyugodtan játssz az árnyalatokkal, és keverd őket kedved szerint! Ha a választott szín semleges, akkor élénkebb, feltűnőbb kiegészítőkkel is bátran kombinálhatod.7_8.jpg7. A zöld-fehér kombináció örök klasszikusnak számít, főleg, ha a zöld egészen sötét árnyalatát választod, hiszen így még erősebb lesz a kontraszt a két szín között.
6_10.jpg8. Használj sötét, drámai színeket a maximális luxus hatás elérése érdekében! A szürke, kék, vagy zöld szín mély árnyalatai nagyszerűen kombinálhatóak akár világosabb kiegészítőkkel is.

8_7.jpg

Szólj hozzá

lakás