2021. júl 20.

Kreatív ötletek tini hálószobákhoz

írta: Raymond Józsa
Kreatív ötletek tini hálószobákhoz

Kreatív ötletek tini hálószobákhoz

A tinédzserek szobája több, mint csak egy hely, ahová visszavonulhatnak. Tükröznie kell a személyiségüket, és biztosítania kell számukra egy nyugodt, inspiráló zugot, ahol biztonságban érezhetik magukat! Most ennek kialakításához hoztam pár tippet, amelyek garantált sikert fognak aratni!

1. A kontrasztos színek izgalmat csempésznek a hálószobába. A fekete-fehér kontraszt nemcsak szembetűnő, hanem egyben modern is. A két szín kombinációja örök klasszikusnak számít, úgyhogy nyugodtan keverd őket te is!
1_2.JPG2. Egy hatalmas, karakteres ágy elfoglalja a szoba jelentős részét, ezzel fókuszponttá válva. Ezért fontos, hogy kiválasztására megfelelő hangsúlyt fektessetek! Az ágy fölé ragasztott falmatrica pedig különleges és egyedi megjelenést kölcsönözhet.
2_14.jpg3. A következő tipp ideális lehet azoknak a tizenéveseknek, akik testvérükkel osztoznak a szobájukon. Az emeletes ágy helyett válassz inkább két hasonló stílusút, vagy akár ugyanolyat! Ezzel a praktikával sokkal letisztultabb és kifinomultabb végeredményt fogsz kapni, és a magánszférája is meglesz mindkét gyermekednek.
3_13.jpg4. A sárga szín vidámságot hoz minden helyiségbe, ezért bátran használd ezt a színt gyermeked szobájában is! Akár falszínnek, akár kiegészítőknek tökéletes választás.
4_15.jpg5. Az utolsó tippem a sötétebb színek használata. Egy jól kikevert falszín, vagy egy jól megválasztott bútor rendkívül kifinomult hatást eredményez, és nagyszerűen kombinálható világos kiegészítőkkel egyaránt.

5_13.jpg

Szólj hozzá

lakás