2021. júl 16.

Tippek a modern, letisztult otthon kialakításához!

írta: Raymond Józsa
Tippek a modern, letisztult otthon kialakításához!

Tippek a modern, letisztult otthon kialakításához

Sötét színeket használva unalmas és jellegtelen otthonban találhatod magad. Ennek elkerülése érdekében összegyűjtöttem pár hasznos tanácsot, amelyeket megfogadva igazán letisztulttá és modernné teheted ingatlanodat.

  • A színes bútorok izgalmat csempésznek a merész, sötét dekorációba. Egy modern kanapé, fotel, vagy szőnyeg remekül feldobhatja a szobát, de tökéletes megoldás lehet egy feltűnő, absztrakt kép is a falon.

1_16.jpg

  • Nem kell minden bútornak feltűnőnek lennie! Egy egyszerű kerek dohányzóasztal nagyszerűen tud mutatni a sötét szőnyegen, és remek kiegészítője lehet a szobának.

2_19.jpg

  • Egy modern kandalló sárgás-pirosas lángcsóvái még erőteljesebben táncolnak a sötét környezetben. Pár kárpitozott puffal feldobva a helyiséget, a végeredmény igazi luxus érzetet fog kelteni!

3_18.jpg

  • A sima, fogantyú nélküli tárolóegységek szintén modern és letisztult hatást keltenek. Manapság a legtöbb bútor elérhető ilyen kivitelezésben is, úgyhogy biztosan megtalálod te is az ízlésednek legmegfelelőbbet!

4_19.jpg

4_2_1.jpg

  • A LED-del való megvilágítás szinte minden stílussal összeegyeztethető, azonban mély árnyalatokkal párosítva garantált a siker! Egy szépen megvilágított bútor, vagy akár fal remekül feldobja a szobát.

5_2_1.jpg

5_16.jpg

Szólj hozzá

lakás