2021. júl 16.

6 ötletes házavató ajándék!

írta: Raymond Józsa
6 ötletes házavató ajándék!

6 ötletes házavató ajándék

Kevés dolog izgalmasabb, mint új otthonba költözni! Minden üres helyiség korlátlan lehetőséget kínál. Most ezeknek a lehetőségeknek a kiaknázására gyűjtöttem össze 6 remek ötletet, amelyekkel meglepheted az újdonsült lakót.

1. Kávéfőző
Jelen esetben nem a jól bevált "kotyogósra" kell gondolni, hanem egy fejlettebb, többet tudó változatára. Egy okostelefonnal vezérelhető kávéfőző, amely megkönnyíti a hívogató tejhab elkészítését a ház bármely pontjáról, tökéletes ajándék lehet egy kávéimádó részére.

1_17.jpg2. "Intelligens" füstérzékelő és riasztó
Rendkívül hasznos készülék, mégis sokszor eszünkbe sem jut egy ilyennel előrukkolni. A legújabb technológiával felszerelt füstérzékelők nemcsak észlelik a szén-monoxidot, hanem riasztást is küld a párosított készülékre.
2_3.JPG3. Vízálló hangszóró
Ki ne szeretne zuhanyzás, vagy fürdés közben zenét hallgatni és énekelni? A vízálló hangszórók pont erre a célra lettek kifejlesztve, hiszen akár a fürdővízbe is bedobhatod őket! A legtöbb fajtája Bluetooth-ra csatlakoztatható, ezért bármilyen zene lejátszható vele, amit csak hallgatni szeretnél.

3_19.jpg4. Digitális képkeret
A "TIME" magazin 2014 egyik legjobb találmányának nevezte a digitális képkereteket, és ennek jó oka van: könnyen csatlakozik az okostelefonhoz, így a tulajdonos bármikor megváltoztathatja a képet, amikor csak kedve támad hozzá. Továbbá a telefonon, vagy fényképezőgépen tárolt összes fotó egymás utáni lejátszása is beállítható, így igazán személyes és egyedi ajándék lehet.

4_21.jpg5. Aromadiffúzor
Az aromadiffúzorok meleg helyett hűvös ultrahangos ködöt generálnak - ami azt jelenti, hogy az illóolajok megtartják terápiás tulajdonságukat, nem pedig megégnek. A legtöbb diffúzor színváltó LED-világítással is rendelkezik, amely a készülék jótékony hatásai mellet rendkívül hangulatossá is teszi a szobát, így dekorációnak is tökéletesen megfelel.

5_18.jpg6. Robotporszívó
Ezek a praktikus eszközök rendkívül időtakarékosak, hiszen csak el kell indítani őket, és elvégzik a dolgukat, miközben te haladhatsz a többi teendőddel. A legtöbb modell már telefonról vezérelhető, ezért akár munka közben is elindíthatod, és mire hazaérsz, tiszta otthon fog fogadni! Az áruk sajnos nem a legkedvezőbb, azonban többen összedobva az árát, tökéletes és praktikus ajándék lehet az új lakónak, az öröm pedig garantált lesz!

6.jpeg

Szólj hozzá

lakás