2021. júl 15.

8 tipp, amellyel feldobhatod konyhádat!

írta: Raymond Józsa
8 tipp, amellyel feldobhatod konyhádat!

8 tipp, amellyel feldobhatod konyhádat!

Amennyiben konyhád az otthonod központi helyisége, úgy számodra is biztosan nagyon fontos a megjelenése. Ebben a cikkben összeszedtem 8 ötletet, amelyeket alkalmazva te is létrehozhatod álomkonyhádat.

1. A márvány konyhák mindig a luxus érzetét keltik. Az erezett minta a pulton, a hátlapon, vagy a padlón már elegendő a modern megjelenéshez, a smaragdzöld bútorok, kiegészítők és növények pedig tökéletesen kiegyensúlyozzák az összhatást.

1_9.jpg2. A bárszékek konyhád tökéletes kiegészítői lehetnek. Nagyszerűen ellátják funkciójukat, helytakarékosak, ráadásul szinte bármilyen színben, magasságban és megjelenésben elérhetőek.

2_9.jpg3. A nagy kontrasztú fekete-fehér konyhák nagyszerűen tudnak mutatni, ám fontos, hogy a két szín közötti egyensúly megmaradjon és ne nyomja el egyik a másikat!

3_9.jpg4. A fényes kiegészítők nem feltétlenül a kristálycsillárokat jelentik. A réz asztali lámpák például kifinomult elemei lehetnek a helyiségnek anélkül, hogy túl dagályossá tennék azt.

4_10.jpg5. A szürke szín remekül passzol a faanyaggal, úgyhogy bátran kombináld őket, és a végeredmény magáért fog beszélni!

5_8.jpg6. Ha a konyhában gyenge fényviszonyok, vagy magas ablakok vannak, érdemes olyan berendezést választani, amely segít visszaverni a fényt. Ezzel a trükkel maga a tér is nagyobbnak fog hatni.

6_6.jpg7. A szőnyegek remekül feldobják otthonunkat, ezért bátran helyezz el egy színben odaillőt konyhádba is! Minél nagyobb helyed van, érdemesebb annál nagyobb szőnyeget választanod, hogy ne vesszen el a térben!

7_6.jpg8. Élénkítsd konyhádat növényekkel! Függetlenül attól, hogy virágokról, dísznövényekről, vagy fűszernövényekről beszélünk, mindenképp fel fogják dobni a teret!

8_5.jpg

Szólj hozzá

lakás