2021. júl 09.

Kim Kardashian West és Kanye West ingatlanjai!

írta: Raymond Józsa
Kim Kardashian West és Kanye West ingatlanjai!

Kim Kardashian West és Kanye West

A sztárpár komoly luxusotthonokat vásárolt és adott el, ám Kim már megismerkedésük előtt is hatalmas luxusvillával büszkélkedhetett. A 380 m2-es, 5 hálószobás kastélyt 2010-ben Beverly Hills-ben 4,8 millió dollárért vásárolta, 3 évvel később pedig 5 millió dollárért adta el.

kim1.JPG

beverly.jpg

beverly2.jpg

beverly3.jpg

A pár első közös otthonát Bel-Air-ben 10,75 millió dollárért vette, majd további 2 milliót költött rá. A bővítés során egy edzőterem, moziterem, tekepálya, kosárlabdapálya és egy hatalmas fedett medence is helyet kapott a birtokon. A villát végül 18 millió dollárért adták el anélkül, hogy valaha is éltek volna benne.

belair.jpg

belair2.jpg

belair4.jpgEzt követte Hidden Hills-beli 1500 m2-es otthonuk, amiért 20 millió dollárt fizettek, majd további 2,9 millióért megvásárolták a szomszédos 5 hektáros birtokot is, hogy elegendő helyet biztosítsanak saját mozijuknak, edzőtermüknek, fodrászatuknak, hangstúdiójuknak, kosárpályájuknak és tó méretű medencéjüknek.

kim2.JPG

hidden4.jpg

hidden6.jpg

hidden5.jpgWest-éknek azonban ez sem volt elég, ezért 2019-ben egy másik szomszédos ingatlanra is lecsaptak 3 millió dollárért, melyet biogazdasággá akartak alakítani, ám a válás közbeszólt, ezért ezt a tervüket nem sikerült megvalósítaniuk.

Szólj hozzá

hírességek