2021. júl 01.

Frank Sinatra egykori lenyűgöző birtoka újra eladó!

írta: Raymond Józsa
Frank Sinatra egykori lenyűgöző birtoka újra eladó!

Frank Sinatra

Frank Sinatra Swinging Mountain-beli 7,5 hektáros birtoka 4,25 millió dollárért került vissza a piacra.

Az érdeklődők helikopterekkel és magánrepülőgépekkel repülnek be, hogy megnézzék a legenda egyedi tervezésű, Coachella-völgy fölötti hegyi menedékhelyét.

1.JPGTökéletes vétel azok számára, akik menekülnének a zsúfolt és stresszes városokból, és nyugalomra, tiszta levegőre, valamint fenomenális kilátásra vágynak.

4.JPGA birtok további előnye, hogy mindössze 20 perces autóúttal elérhető számos üzlet és étterem, 2 óra alatt pedig Los Angeles is megközelíthető.

Sinatra 1967-ben vásárolta az ingatlant, melyet olyan helynek szánt, ahol pihenhet és szórakoztathatja rokonait, barátait és a hírességeket egyaránt.

2.JPGA vendégek autóval (több mint 20 autó parkolása megoldott), vagy helikopterrel érkezhetnek, ugyanis a helyhez helikopter leszálló is tartozik.

A hálószobák többsége luxuslakosztály, mely saját fürdőszobával, kandallóval és erkéllyel rendelkezik, így összesen 9 hálószoba és 12 fürdőszoba található az ingatlanban.

9.JPG

8.JPG

3.JPGA luxus további jellemzői közé sorolható a művészeti stúdió, az elegáns iroda, a médiaterem, az edzőterem, a könyvtár, a hívogató, egyedi bárral felszerelt nappali, valamint a hatalmas medence is.

10.JPG

5.JPGSinatra 14 éven át élvezhette itt a visszavonulást negyedik feleségével, Barbarával.
A birtokot végül a Loyola Marymount Egyetemnek adományozták, majd egy magánszemély vásárolta meg.

6.JPG

Szólj hozzá

hírességek