2021. jún 29.

5 módszer a fürdőszoba felújítására

írta: Raymond Józsa
5 módszer a fürdőszoba felújítására

5 módszer a fürdőszoba felújítására

A felújítások során a szobák mellett jóval kevesebb figyelmet kap a fürdőszoba, ám ennek a helyiségnek sem kell unalmasnak lennie! A részletek nagyon számítanak, ezért 5 egyszerű, gyors és olcsó ötletet gyűjtöttem össze, hogy feldobhasd fürdőszobádat is.

Válassz új színt!
Egy új színvilág azonnal megváltoztatja a szoba hangulatát. Fontos, hogy a színeket óvatosan használd a fürdőben, mert az előnytelen színválasztás könnyen összenyomhatja a szobát. A kék, a zöld és a szürke halvány árnyalatai népszerűek nyugtató tulajdonságaik miatt.

1.jpgDobd fel a falakat festményekkel!
Az, hogy egy fürdőszoba funkcionális, még nem jelenti azt, hogy nem lehet egyedi is. A szoba személyre szabása érdekében akassz néhány képet, és/vagy festményt a falakra! Ha nem vagy a művészetek hódolója, használj színes csempéket dekorációként!

7_4.jpgHozd ki a tükrökből is a maximumot!
Búcsúzz el a sima, bolti műanyag tükröktől, és fesd le a kereteket olyan színűre, mint amilyenek a szekrényeid! A snassz négyzet alakot szintén lecserélheted valami különlegesebbre, egyedire.

5.jpgDobd fel az ajtókat!
Az unalmas szekrényajtókat lefestheted, vagy kivághatsz egy mintát, például köröket, mely lehetővé teszi a színek keverését.

8_4.jpgApró részletek
A kiegészítők összehangolásával minden helyiség egységesnek tűnik. Rendezd be fürdőszobádat egy választott szín alapján, és szerezz be hozzá íllő színű kiegészítőket is!

6.jpg

Szólj hozzá

lakás