2021. jún 28.

Az év legjobb 10 szabadtéri trendje

írta: Raymond Józsa
Az év legjobb 10 szabadtéri trendje

Az év legjobb 10 szabadtéri trendje

Végre itt a nyár! Sokunk számára biztosan tele lesz ez a szezon medencepartikkal, teraszos piknikekkel és udvari grillezésekkel. Nem is adódhatna jobb alkalom arra, hogy felfrissítsd otthonod szabadtéri részeit is.

Színek
Búcsúzz el a fehér kaputól és üdvözöld a rózsaszínt, az aquát, vagy bármelyik élénk árnyalatot, mert a harsány színek 2021 egyik legújabb trendje! Ez magába foglalja az egyedi színekkel festett kerítéseket, az egyedi falfestményeket, sőt a festett kerti bútorokat is.

istockphoto-1060799020-170667a.jpg

Rattan
Több éve jött divatba a rattan, és nincs sok esély arra, hogy ez megváltozzon a közeljövőben. Ennek jó oka van, hiszen a rattan természetes, fenntartható anyagokból készül, és rendkívül tartós. Az egyetlen dolog, melyet szem előtt kell tartani, hogy egy kis munkát igényel a fenntartása. A rattan gondozásának legjobb módja, ha úgy kezeljük, mint bármely más bútordarabot. Szépségének megőrzése érdekében rendszeresen tisztítsd nedves, tiszta ruhával, és kerüld az erős vegyszereket és olaj alapú termékeket! Ha éppen nincsenek használatban, tárold őket hűvös, sötét helyen!

rattan.jpg

Sárga szín
Szinte mindannyian vágyunk egy kis extra napsütésre, és erre nincs jobb módszer, mint a sárga szín alkalmazása. A sárga az optimizmus színe, és gyönyörű módja annak, hogy egy kis vidámságot adjon minden térnek.

sarga.jpg

Tűzrakóhelyek
A tűzrakóhelyek az elmúlt évben komoly trendnek számítottak. Akár beépített, akár szabadon álló, ugyanolyan népszerűek ebben az évben is. A tűzrakóhely egy gyülekezőhely is egyben, amelyre idén nyáron sokkal többen vágynak, mivel az utóbbi időben kevesebb lehetőség adódott a személyes kapcsolattartásra.

modern-kerti-tuzrakohely-kulso-tovabbiak-otlet-modern-stilusban.jpeg

Kültéri hangszórók
Legyen szó vezetékes rendszerről, vagy hordozható Bluetooth-hangszóróról, a zene nagyszerű módja a hangulat megteremtésének, ezért az idei szezonban minden nyári összejövetel részét képezik.

Kültéri konyhák
Ha otthonod eladását fontolgatod, nem lehet jobb alkalom a szabadtéri konyha beépítésére. Amennyiben pedig saját részre tervezed, akkor ez egy remek módszer a barátok és rokonok vendégül látására, szórakoztatására.

kerti_konyha.jpg

A beltér kihozatala
Ennek lényege, hogy évszaktól függetlenül maximalizáld a kényelmet és a hangulatot a kültéri részeken is. Ehhez azt javaslom, hogy a kültéri helyeket dobd fel tükrökkel, szobrokkal, vagy szőnyegekkel!

belter.jpg

Szólj hozzá

lakás