2021. jún 24.

Hírességek otthona: Robert Redford

írta: Raymond Józsa
Hírességek otthona: Robert Redford

Robert Redford

Robert Redford utahi lótelepe 4,9 millió dollárért kerül piacra

Úgy tűnik, a színész-rendező, Robert Redford kamatoztatja a nyugati ingatlanpiac fellendülését, ugyanis 4,9 millió dollárért árulja lenyűgöző utah-i lótanyáját.

utah1.jpg

Redford tanyája Sundance-től 16 mérföldre található, és 30 hektáron terül el. A gyönyörű ingatlan egy századfordulós, 1460m2-es parasztházzal, egy 1996m2-es "Garden Hobby" házzal, egy 3200m2-es "Wood Shop Hobby" házzal, valamint csónak és lakóautó tárolóval rendelkezik. A hobbiházak az ónyugatot idézik, és rusztikus, autentikus hangulatot árasztanak.

utah2.jpg

Az ingatlan egyben szentély is az ott élők számára, ugyanis a Szarvas-patak víztározójával és a Provo folyóval határos, emellett pedig a 12.000m-es Timpanogos-hegyre, a Wasatch-hegység második legmagasabb pontjára néz.

utah.jpg

A birtokon összesen hét épület található. Mindegyik szerény, mégis letisztult kialakítású, ideális kis családok számára. A parasztház egy folyami sziklakandallós nappalival, két hálószobával, két fürdőszobával, valamint egy hátsó terasszal és bekerített udvarral rendelkezik. A hobbiházakban dolgozószobák, famegmunkáló padok és részkonyhák találhatóak.

utah5.jpg

utah6.jpg

A festői birtok tökéletes azok számára, akik szabadidős tevékenységekkel teli életmódra vágynak az Egyesült Államok legtisztább, természetközeli részén. Leendő lakói nap, mint nap csodálhatják majd a napfelkeltét, a naplementét, és a hegyeket is. Számos étterem és múzeum található a közelben, továbbá a fenomenális síelésnek otthont adó Park City és Utah fővárosa, Salt Lake City is.

utah3.jpg

utah4.jpg

utah7.jpg

Ez nem Redford egyetlen ingatlanja Utah-ban, a Horse Whisper Ranch mellett egy másik tanyával is rendelkezik Sundance-ben.

Szólj hozzá

hírességek