2021. júl 30.

8 dekorációs ötlet a nappalidba 2. rész

írta: Raymond Józsa
8 dekorációs ötlet a nappalidba 2. rész

8 dekorációs ötlet a nappalidba 2. rész

Ismét összegyűjtöttem 8 dekorációs ötletet, amelyekkel könnyedén feldobhatod nappalidat anélkül, hogy hatalmas összegeket kelljen fizetned érte.

1. A nappalik elengedhetetlen része a színben és stílusban odaillő szőnyeg. Az igazán jól megválasztott darab még a bútorokat is képes összehozni, ezáltal otthonossá téve a szobát.
1.png2. A kanapé szintén minden nappaliban ugyanúgy dominál, mint egy ágy a hálószobában, ezért fontos annak kiválasztására is nagy hangsúlyt fektetni. Egy letisztult, kényelmes darabbal nem tudsz mellélőni!
2_13.jpg3. Alakíts ki egy központi részt! Nem feltétlenül kell ilyenkor egy hatalmas tévére gondolni, nyugodtan válassz helyette személyes tárgyakat, amikkel feldobod a falat! Egy polcrendszer tele családi fotókkal, vagy emlékekkel, esetleg illatgyertyákkal tökéletes választás lehet.
3_12.jpg4. Hozz létre egy meghitt társalgórészt! Helyezd el a kanapét és a székeket úgy, hogy a rokonokkal és barátokkal kényelmes tudjatok pihenni és beszélgetni, ezáltal pedig maga a szoba is sokkal családiasabbá fog válni.
4_14.jpg5. A luxus nemcsak az esztétikáról szól, hanem a kényelemről is. Az ultramodern kanapék jó választásnak tűnhetnek, de mindenképp próbáld ki őket vásárlás előtt, mert az alacsony ülés és háttámla hosszú távon kényelmetlen lehet.

8_8.jpg 6. A méretre gyártott függönyök szintén a nappali elengedhetetlen kiegészítői, de figyelj arra, hogy a választott darab passzoljon a többi bútorhoz is! A gyönyörű, letisztult hófehér örök klasszikus darab!

5_12.jpg7. Ne feledkezz meg az állólámpákról sem, amelyek kényelmes olvasóhelyet biztosítanak! Manapság igazán modern és egyedi darabok közül tudsz válogatni, szóval biztosan megtalálod te is a számodra leginkább megfelelőt.

6_11.jpg8. A kandallók igazi luxus érzetet keltenek, ezért -amennyiben lehetőséged van rá- helyezz el egyet a nappalidba! Nemcsak ultramodern, elegáns megoldás, hanem a hidegebb időkben egy kis extra meleget is ad, ráadásul a szoba központi részévé is válik.

7_9.jpg

Szólj hozzá

lakás