2021. júl 23.

Licitre bocsátják a híres Long Island-i kúriát!

írta: Raymond Józsa
Licitre bocsátják a híres Long Island-i kúriát!

Licitre bocsátják a híres Long Island-i kúriát!

Árverés előtt áll a Taylor Swift "Blank Space" című videoklipjében bemutatott kúria!
0.pngEgy szerencsés Swift rajongónak most esélye nyílik arra, hogy új otthonának nevezhesse azt a történelmi birtokot, ahol az énekesnő leforgatta "Blank Space" című videoklipjét. Erre azonban csak akkor van esélye, ha legalább 7 millió dollárral rendelkezik, ugyanis ettől az összegtől fog indulni a licitálás.

1_3.JPG

2_15.jpgA birtok aukciója július 12-én indul, a pazar berendezési tárgyakat (beleértve a Versace étkezőszettet) azonban külön árverezik majd.

6_12.jpg

3_14.jpgA Long Island-i kastély 1915 és 1916 között épült. A 16 hektáros földterületen egy közel 3200 m2-es, 12 hálószobás ház, egy óratorony, valamint egy 11 férőhelyes garázs található.

4_16.jpgA híres birtokot a rajongók biztosan fel fogja ismerni, ugyanis a 2014-es videoklip számos jelenetét itt forgatták. A videóban szereplő helyiségek közé tartozik a díszes zeneszoba (amelyet a videóban étkezőnek használtak), az 1. emeleti folyosó és egy tapétával burkolt szoba a bejárat közelében.

5_14.jpgÁllítólag a kúriában még mindig megtalálható a márványlépcső egyik lépcsőfokán egy szalagdarab, amely jelezte, hogy Swiftnek hol kell állnia forgatás közben.

Szólj hozzá

hírességek